NMT

Пілотний проєкт з телемедицини стартував у Луганському державному медичному університеті

На кафедрі сімейної, паліативної та військової медицини ДЗ “Луганського державного медичного університету” відкрито центр Телемедицини, який оснащено мобільним діагностичним комплексом IDIS2GO.
Пілотний проект підтримали 5 лікарень у Троїцькому, Булокуракинському, Новопсковському, Новоайдарівському, Біловодському районах, в яких встановлено спеціальне обладнання для зв’язку з центром телемедицини у Луганському медичному університеті.
“Викладацький склад нашого університету долучився до пілотного проєкту зі створення кабінету телемедицини та куратором програми. Наразі нами сформований графік регулярних онлайн консультацій, триває тестування зв’язку з 5-ма лікарнями, в подальших планах –підключення ще 7 районних медичних закладів Луганщини.” –прокоментував Гудзенко Олександр Павлович, в.о. ректора Луганського державного медичного університету, декан фармацевтичного факультету, професор.
Телемедичний центр на базі медичного вишу дозволить медикам із регіонів зв’язуватися з представниками кафедри для консультацій та навчання.
Новини
Made on
Tilda