NMT

Використання IDIS2GO в сучасних тенденціях галузі охорони здоров’я

Багато медичних працівників не знайомі з актуальними технологічними можливостями, які стали доступними для полегшення догляду за пацієнтами за допомогою телемедицини. З кожним роком онлайн консультації входять до українського ринку IT медицини, і з кожним днем ​​все більше лікарів починають консультувати онлайн. Якщо раніше вважали, що це вигідно лише для пацієнтів, які живуть у сільській місцевості, то зараз ця тенденція змінюється.

Пандемія COVID-19 змусила швидко впровадити телемедицину у повсякденну практику. Використання телемедицини в нетермінових випадках забезпечує безперервність надання допомоги, тоді як пацієнти та медичний персонал можуть бути соціально дистанційованими.
Пандемія COVID-19 викликала відчуття масового хаосу у багатьох аспектах життя, однак одним із позитивних наслідків пандемії стало широке впровадження телемедицини. Без поштовху, викликаного пандемією, багато інституцій охорони здоров'я продовжували б уникати широкого впровадження телемедицини і, можливо, ніколи не усвідомили всіх переваг, які може запропонувати телемедицина.

Завдяки картці Є-підтримки, все більше людей похилого віку підключають мобільний інтернет і починають користуватися послугами онлайн. За допомогою програмно-апаратного комплексу для телемедицини IDIS2GO від компанії "НМТ", який використовує штучний інтелект для збору вимірювань показників здоров'я у місці перебування пацієнта є гарантія безпечної цифрової передачі цієї інформації медикам. Лікарі захищають себе від заразних хвороб, якби вони консультували фізично, вони можуть мати гнучкий графік роботи, економити час і нерви, пов'язані з поїздками на роботу, і користуватися всіма перевагами віддаленої роботи. Завдяки комплексу IDIS2GO проводити діагностику можливо також при консультаціях вдома у пацієнта.

Дуже важливо в роботі вибрати партнера - який давно на ринку і виробляє ліцензоване програмне забезпечення, додаток, який безпечний і відповідає всім прийнятним правилам конфіденційності. Використання IDIS2GO – є найкращою моделлю для збільшення доходів медичної практики лікаря. Програмно-апаратний комплекс IDIS2GO – це портативний, телемедичний програмно-апаратний комплекс (ПАК), що забезпечує діагностику функцій та періодичний нагляд за пацієнтом у процесі лікування або реабілітації, та призначений для збору, передачі та зберігання інформації про показники діяльності (фізіологічні параметри) організму пацієнта, а саме: вимірювання артеріального тиску, електрокардіографічне дослідження, частоти серцевих скорочень, вимірювання рівня глюкози у крові, аналіз сечі, дослідження функцій дихання, вимірювання насиченості крові киснем, частоти пульсу, вимірювання температури тіла, проведення фотозйомки та аудіо запису, а також додатково проводити аускультацію, дерматоскопію та інші дослідження при підключенні до нього відповідних пристроїв та передачі всіх даних для телемедичних консультацій. Важливо використовувати прості пристрої, додатки та програми, які доступні без спеціального тривалого навчання.

Запрошуємо до співпраці всіх лікарів, керівників лікувальних закладів. Завантажити презентацію можна на нашому веб-сайті nmt.com.ua.
Для початку роботи напишіть нам sales@nmt.com.ua
Статті
Made on
Tilda